Referenties

“Ik vond het een heel fijn traject en voelde me prima op mijn gemak om open te zijn. Er is bovendien een hoop gebeurd in een paar sessies tijd…Mijn ervaring is dat je me oprecht zo goed mogelijk wilde helpen en dat ik niet ‘een nummertje’ was. En qua kennis en kunde: je hebt me in korte tijd flink vooruit geholpen… Resultaatgerichtheid: een 10.”

-37 jaar, freelance journalist

“Nantsje heeft na een prettige telefonische intake en een eerste coachingsgesprek een realistische inschatting gemaakt van mijn situatie en behoeften. Ze is professioneel, kan zich goed inleven, heeft ervaring en kan daardoor tijdens de gesprekken met de juiste werkvormen en het juiste tempo handelen en schakelen. Ze stelt open en juiste vragen en laat je dicht bij jezelf komen. Als erg plezierig en waardevol ervaren. Nantsje bedankt!”

– 47 jaar, ondernemer projectmanagement en advies.

“I had the fortune to choose Nantsje as my coach. I loved working with Nantsje, she is very comprehensive, dynamic and gave me excellent tools for my self-improvement.”

– 27 jaar, projectmanager expertisecentrum

” Ik had er totaal geen ervaring mee. … Boven verwachting. Een 9″

-28 jaar, werkvloermanager monteurs

 “Ik vind Nantsje naast een goede coach een geweldig persoon. Mocht ik in de toekomst mijn reis verder vervolgen zal ik zeker naar haar hulp op zoek gaan. ….Een 10. Als ik in de dropdown een 11 had kunnen selecteren, dan had ze dat gekregen.”

– 43 jaar, teamleider bedrijfsleven

“Dit had ik vele jaren eerder moeten doen, de kwaliteit van mijn leven is 180 graden gedraaid. In vijf sessies. Boven verwachting.

– 66 jaar, zelfstandig ondernemer, docent yoga

Satisfied: 10 In one session Nantsje  really clarified certain topics and doubts that I had. And I believe it was really in the right time and moment to have a talk with Nantsje.”

-26 jaar, costumer service agent

“Het traject ging boven verwachting vlot. Ik hoefde het niet zelf te financieren, maar anders was het het mij meer dan waard geweest.

– 38 jaar, oud-topsporter

Alle doelen die we aan het begin van het traject hebben gesteld, zijn bereikt. Ik heb mijn energie weer terug.

– 56 jaar, communicatie- en marketingadviseur theater

Een intelligente vrouw met oprechte interesse in de hulpvraag van anderen. Ze heeft mij enorm geholpen mijn eigen vraagstukken op te lossen.

– 43 jaar, senior projectmanager

Nantsje is rustig en komt deskundig over. Ze heeft ons een duidelijk beeld gegeven van het probleem onder onze hulpvraag. Veel deskundigheid en een plezierige professional en klankbord.

– 48 jaar, intern begeleider PO

Het voelde meteen goed. En dit maakt ze waar. Ze is toegankelijk en empathisch. Ze coacht met inlevingsvermogen, respect, rust, scherpte en aandacht.

– 49 jaar, organisatieadviseur

Nantsje speelde goed in op wat ik nodig had, geregeld overlegd met de vraag wat heb je nodig. Vertrouwde Nantsje volledig, voelde haar steun en zorg.”

-61 jaar, verpleegkundige thuiszorg

” Mijn vraag lag privé, maar ik zet het geleerde nu ook in in mijn communicatie met collega’s.”

– 60 jaar, justitie

” Veel deskundigheid, een plezierige professional en een klankbord”

– 48 jaar, zorgcoordinator VO

” Het heeft mij enkele zeer effectieve tools en inzichten opgeleverd, die ik regelmatig toepas! Met name over persoonlijke, ingesleten gedragspatronen.”

– 32 jaar, IT-sector

Nantsje is kundig, respectvol en praktisch in haar aanpak. Haar oprechte aandacht voor mij als mens voelde als een extra cadeautje. Ik beveel Nantsje van harte aan.

– 59 jaar, bedrijfsvoeringsspecialist (P&O), sector politie

* I.v.m. de privacy zijn geslacht, initialen en namen werkgevers weggelaten.

Call Now ButtonRefleact: 06 16 502943